miercuri, 6 iulie 2011

SOTD:D

      Daca tot avem LOTD, NOTD, OOTD, de ce sa nu avem si SOTD (Song Of The Day)??? Stiu ca s-a mai folosit expresia asta, dar imi place cum suna SOTD:)).
      Azi imi place foarte mult si ma regasesc in:



                                        

           Nu este nici o noutate, mai este si comerciala. In general nu ma omor dupa genul asta de melodii. Insa asta marcheaza un capitol din viata mea, imi trezeste niste amintiri deosebite. A fost o perioada in care oriunde mergeam dadeam de ea (stiu ca asta se datoreaza faptului ca e comerciala, dar au fost foarte multe coincidente). Cred ca si cand va fi demult invechita, pentru mine va ramane clasica:))).
          De maine sper sa  vin cu lucruri mai interesante. Ma gandeam sa imi planific din timp postarile, sa ma ocup mai mult de ele. Voi aveti vreun carnetel ceva, in care faceti asta?

          Va puuuuup:*

     

4 comentarii:

  1. draguta melodia... si foarte in voga la vremea ei... nu am niciun carnetel si mare greseala fac pentru ca am momente cand nu sutn in fata calculatorului si-mi trec o mie de ganduri de postari prin cap care apoi se pierd in neant... asa ca felicitari pentru initiativa de a-ti face un carnetel cu ideile de postari

    RăspundețiȘtergere
  2. imi pare atat de rau sa iti spun ca pe cat de frumoase sunt amintirile tale pe melodia asta, atat de urate sunt ale mele!! Pur si simplu ma trec fiori cand o ascult si cand realizez versurile ca nu as mai vrea sa o aud niciodata :)))

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. aaa.am uitat sa iti spujn ca da..am carnetele si il tin pe birou...mereu imi vine cateo idee si am ceva de notat sau pur si simplu ceva ce trebuie sa fac :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa ma pot tine intr-adevar de ideea asta. Aveam la Iasi o agenda asa draguta, dar am lasat-o acolo:))). M-ar fi motivat.

    Miu Miu, imi pare rau ca amintirile tale sunt neplacute. Am si eu vreo doua melodii care imi trezesc astfel de amintiri. Prefer sa nu le ascult sau le ascult doar cand sunt trista, deoarece tind sa dramatizez si mai mult:)))

    RăspundețiȘtergere