miercuri, 13 iulie 2011

Mini mini mini giveaway-utz

       Am citit acum vreo saptamana,pe blogul Clarrei,aceasta postare, si cum acum am timp sa fac absolut ce vrea mushiuletul meu, am dat mail. Se pare ca am fost pe faza si am fost printre primii 100 sau de cati era vorba, si din cate am inteles nu s-a inghesuit lumea. Too bad....for them:)! Am primit mail in care mi se solicita adresa pentru a mi se trimite mostrele, am raspuns si din momentul ala memoria mi-a fost stearsa. Am uitat totaaaal de ele. Doar erau niste biete mostre, nu?:D
        In schimb, eu imi faceam griji in legatura cu acel colet de pe Boohoo. Sambata cred ca plec la o matusa de-a mea pentru aproape o saptamana si ma gandeam pe cine trimit eu dupa el daca ajunge in acea perioada.
        Ei bine, m-am gandit degeaba la asta. Azi stateam prin curte si dezbateam nu stiu ce la telefon cu mama....eram putin nervoasa chiar... si deodata il vad pe "nenea postas" la poarta. Imi zice: "Andreea, buletinul!". Nu....sa nu imi spuneti niciodata Andreea ca nu raspund. Mi-a trecut supararea instantaneu. Nu mai spun ce fericire m-a napadit cand l-am vazut cu saculetul ala specific Boohoo in mana. Cand ma uit, avea doua colete. Al doilea era un plic maro, de dimensiuni mai reduse. Ma gandeam ca poate au pus fiecare articol in ambalaj diferit, dar era cam dubios. Dupa vreo cinci minute, m-am gandit sa ma uit si la expeditor si era din Romania. A urmat un moment in care mi-am framantat creierii (toti cei pe care ii am), intrebandu-ma ce mai trebuia eu sa primesc si de unde. Si pana nu am deschis plicul nu mi-am amintit. Varsta, deh...
       Erau mult-asteptatele (saracele, daca ar fi stiut!!!) mostre. Si cateeeeeeee! Eu ma asteptam sa primesc asa, vreo doua, sa vad si eu cu ce se mananca si ce gust au, dar nu, am primit 30. 30X3=90, daca mai stiu si eu sa calculez. Deci in total sunt 90 de ml de crema, in conditiile in care o crema full size are 75 de ml. Happy me!
 

  Detalii despre articolele primite de pe Boohoo voi posta maine, cand probabil voi avea timp sa fac si poze. Salopeta aia e the cutest thing in the world. Imi place enorm!


      Si acuuum.....Mini mini mini giveaway-utzul! Vreau sa ii dau cateva mostre mamei mele, si alte 4 mostre le voi oferi unei cititoare, sa le incerce. Nu pot sa ma laud cu "super-minunatul-mirobolantul meu giveaway", ca nu e un premiu in adevaratul sens al cuvantului, nu e atat de substantial, insa poate aceste 4 mostre ii vor prinde bine vreunei fete. Poate o vor convinge sa cumpere produsul, sau dimpotriva. Le voi face si eu un review, dar, believe me, as dori din tot sufletul sa termin o parte din ce am si abia apoi sa ma apuc de ele, ca sa ma si tin, astfel incat sa imi pot forma o parere cat mai completa despre ele. Ah, era sa uit, mai ofer si o lumanarica in forma de inimioara. Stiu ca nu-i Valentine's Day, dar mie mi se pare asa de cute.... Sper sa nu se topeasca pe caldurile astea:-S. Se poate intampla asta cu o lumanare? Intrebare intrebatoare:)).

Ce trebuie sa faceti? - Simplu ca buna ziua. Sa ma urmariti prin GFC si sa imi lasati un comentariu in care sa imi comunicati numele si adresa de e-mail ca sa anunt castigatoarea.

Voi lasa mini mini mini giveaway-utzul o saptamana, din simplul motiv ca voi fi plecata si nu garantez ca acolo voi putea sta sa fac liste (daca va fi cazul) si sa postez. Asadar, se va incheia miercurea viitoare la ora 23.59 ( in acest moment e 00.00, deci e chiar o saptamana). Voi alege castigatoarea prin random.org.

Va puup:*




   
 


13 comentarii:

  1. gfc:madalinasiescu
    mail:madalinasiescu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu cremeute..!

    Ioana-- ionny_princess@yahoo.com :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. gfc;darkflayer
    e-mail-yssa_dark_angel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Hey! :*
    GFC : Soc
    mail : alexandra.kitty@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. GFC: Little Princess
    mail:mirunika_iloveu@yahoo.com
    ce mi-as dori sa incerc crema!:D

    RăspundețiȘtergere
  6. GFC: Machiaj Oradea
    email: machiaj.oradea[at]gmail[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  7. GFC : CristinaT
    mail tacaciucristina at yahoo dot com
    Lumanarea e so cute i want it:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna
    GFC: scoroie din '83
    mail: dobindatatiana@yahoo.com

    o zi buna.

    www. suntunika.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. ma bucur ca ai vazut articolul la timp si ai prins si tu mostre ;) sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  10. gfc:letsmakeadiva
    e-mail:letsmakeadiva@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. GFC: Niiic
    E-mail: x_hubba.bubba_x@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna, tzontz! :D
    GFC: ilda76
    e-mail: ilieioanafelicia@yahoo.com
    Si asa cum bine spui tu (caci si eu am rasfatzuri in mine!): vriaaaaauuu! :))
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  13. GFC: spider girl
    Email: techiespidergurl at gmail dot com

    Thanks & Love,
    Ana

    RăspundețiȘtergere