luni, 25 iulie 2011

Noi cu ce calatorim?

    Nu sunt genul de persoana care se plange in permanenta de tara in care traim sau care la fiecare pas spune "La noi nu e ca in.....". Nu, sunt perfect constienta ca fiecare tara are hibele ei, nu cred ca pe undeva curg rauri de lapte si miere si pe cer plutesc norisori din vata de zahar. Daaaaar, fara a face vreo comparatie, uneori imi vine sa o iau pe coclauri cand vad atata indiferenta in jurul meu. Cred ca daca as incepe sa vorbesc despre toate domeniile defectuoase de care ma izbesc la fiecare 5 minute m-ar prinde dimineata aici, insa acum vreau sa vorbim despre mijloacele de transport.

       Ideal ar fi sa ai masina si bani astfel incat sa te poti deplasa doar in acest mod. Dar uite ca momentan n-am masina si numar zilele pana cand acest lucru se va schimba. Nu mai depinzi de cheful si frustrarile altora, pe care de altfel ar trebui sa la lase acasa cand ies pe usa. Nu mai trebuie sa suporti nenumarate specimene timp de mai multe ore. Nu mai esti atat de limitat din multe puncte de vedere.

       Dupa cum spuneam acum vreo saptamana, am fost cateva zile la Rupea, un orasel aflat la jumatatea drumului dintre Brasov si Sighisoara. Cum nu exista mijloc de transport direct, trebuia sa schimb in Brasov. Am cautat pentru inceput un autocar care sa mearga pana in Brasov. Pe net aparea doar Apetrans, care merge de la Botosani la Timisoara. Am sunat cu cateva zile inainte si mi s-a raspuns sec ca nu fac rezervari Roman-Brasov si ca se poate calatori doar in limita locurilor disponibile. Asta insemna ca in fiecare zi sa sun la ei sa imi dea numarul soferului aflat pe drum, sa il sun pe el si sa intreb daca mai sunt locuri libere. Daca nu, sa astept ziua urmatoare. Poate gresesc eu, dar mi se pare cam frustrant ca zi de zi sa stai pe picior de plecare si sa astepti sa fie locuri libere. E posibil sa ai noroc din prima zi, dar daca dureaza doua-trei-patru-sapte?

         Astfel m-am indreptat spre urmatoarea solutie: trenul. De la Roman la Brasov circula un singur tren, accelerat. Am luat bilete la tren si tin sa specific ca nu am facut mare afacere, deoarece biletul intreg costa exact cat costa biletul de autocar. Eu am avut reducere, ce-i drept, dar se pare ca si conditiile au fost reduse la randul lor. Insa fratele meu a trebuit sa plateasca biletul intreg. Toate bune si frumoase, ne-am inarmat cu bagaje si luni am plecat. Ma rugam sa dau peste un tren mai de Doamne-ajuta, poate sa fie si priza....dar cred ca visasem prea mult in noaptea anterioara. Trenul ala era.....JALNIC. Macar pentru cursele lungi ar trebui sa faca un efort sa ofere mai multe conditii. Un drum cu un astfel de tren vara e sinucidere curata. Sapte ore m-am copt in compartimentul ala, trenul parea sa se dezintegreze din clipa in clipa, la baie n-am indraznit sa merg....ce sa mai zic??? La ora 19:50 trebuia sa fiu in Brasov si am ajuns abia la 20:26. Noroc ca a venit cineva dupa noi pentru ca deja pierduseram trenul de legatura si microbuzele care mai mergeau spre Rupea. Oare ii intereseaza pe ei ca lumea are un program si trebuie sa ajunga la timp? Ei se intorceau abia peste vreo trei ore, deci aveau timp sa o lalaie.

         La intoarcere a fost ceva mai bine, dar ceva trebuia sa se intample si atunci. Ne-am intors cu un var de-al nostru pana la Onesti, de unde urma sa luam autocarul. Desi de afara parea si asta sa se dezintegreze, inauntru era ok. Insa la ora 16, cand trebuia sa plece din Onesti, nea' soferul isi lua linistit masa la un popas, lucru care mie nu prea mi se pare normal. Am asteptat o ora si ceva pana a ajuns in Onesti. Si sincer, pentru unele curse preturile biletelor mi se par extrem de mari pentru ce ofera. Probabil veti spune ca e suficient sa ma duca la destinatie, dar pentru mine nu e, si credeti-ma pe cuvant, ca nu-s vreo pipita care vrea sa fie transortata in puf.

       Cam asta e povestea mea cu mijloacele de transport. Sa mai spun ca acum cativa ani am mers in picioare pana la Brasov cu autocarul? Nici loc sa respir nu aveam. Sau ca am facut rezervare si cand a ajuns in autogara nu mai erau locuri si soferul isi cerea scuze? Consecinte? Am stat iar in picioare, de data asta pana la Iasi. Si as mai putea adauga....

        In orice caz, in legatura cu trenurile, sunt de parere ca ar trebui desfiintate toate cele care sunt pe duca si bagate unele noi. Nu vreau plasma si wireless in compartiment, desi n-ar fi rau, dar vreau sa calatoresc in conditii  decente. Atat. Cer prea mult? Sper ca macar copiii copiilor copiilor mei sa prinda vremuri mai bune:)). Si cand ma gandesc ca incepe facultatea si ma asteapta personalul...... De asta vin eu rarut acasa. Sper ca nu va mai fi asa pentru mult, mult timp.

        Voi ce parere aveti despre mijloacele de transport in comun de care beneficiem?

       Va puuup:*

Update castigatoare!

    Cum inca nu am primit nici un semn de la castigatoarea mini mini mini giveaway-utz-ului, sunt nevoita sa aleg o alta fata. Pam paraaaaaaaaaaaaaaaaam:):


    Lista o gasiti in postarea anterioara. Castigatoarea este ......Alexandru (ilda)!

    Felicitari si astept mail cu  detaliile pentru livrare pe adresa anton_andreea_alexandra@yahoo.com . Daca in 48 de ore nu primesc nici un raspuns voi alege o alta castigatoare:).

sâmbătă, 23 iulie 2011

Castigatoare mini mini mini giveaway-utz

  Am inceput aseara sa scriu postarea asta, dar n-am reusit sa o finalizez din cauza ca aveam o durere teribila de cap. Nici sa tastez nu mai eram in stare. Si pana la urma ori daca o postam azi-noapte la 1, ori acum, cam tot aia e.
  A venit momentul sa aleg castigatoarea mini mini mini giveaway-utz-ului. V-am spus ca voi extrage castigatoarea cand ma voi intoarce acasa, sa nu credeti ca-s neserioasa:). Am avut acces la internet si acolo, dar am mers in vizita, nu sa stau pe net. Au fost 12 persoane inscrise, si fiind atat de putine, m-am hotarat sa amestec numerele de......12 ori:). Ceea ce voi face exact acum:).
  ................................................................................................
    Imi pare rau ca nu pot premia toate fetele, dar sper sa mai fac giveaway-uri, sau macar giveaway-utz-uri:).

    Pam paraaaaaaam.....



      Castigatoarea este.......Ana. M .  Se pare ca cei din urma chiar sunt cei dintai:).

      Daca in 48 de ore nu primesc detaliile pentru expediere pe adresa anton_andreea_alexandra at yahoo dot com,  voi alege alta castigatoare.

      Va puuuup:*

miercuri, 20 iulie 2011

Lazy Crazy Midsummer Giveaway:)

  Adela Sirghie ne intampina cu un nou giveaway....de vara:). De data aceasta premiul este menit sa va protejeze parul de razele soarelui. Mai multe detalii gasiti aici . Succes tuturor!

duminică, 17 iulie 2011

TAG: This or that

     Am fost oficial taguita (subliniez :OFICIAL:))) de catre Anca. Bine, recunosc, ea a taguit primele 5 cititoare si eu m-am aflat printre ele:D. Tot oficial e, nu?. Sa vedem, sa vedem, sa vedem......ce-o sa iaaaaasa:

Make-up

Blush or bronzer - Blush! Si daca ar trebui sa aleg doar 3 produse cu care sa ma machiez, blush-ul s-ar afla printre ele. Imi schimba instantaneu expresia fetei:). 
Lip-gloss or lipstick - Am o gramada de lip-gloss-uri, reminiscente ale perioadei in care eram obsedata si cumparam chestii in nestire. Insa de ceva timp sunt mult mai atrasa de lipstick, asa ca am inceput sa imi completez colectia:D.
Eyeliner or mascara - Mascara! Oricat de somnoroasa as fi dimineata, mascara ma face sa par mai treaza.
 Foundation or concealer - Foundation! E produsul de baza:). Folosind doar concealer m-as simti dezbracata:).
Neutral or color eye shadow - Imi plac mult machiajele colorate. Am salivat la paleta 120 pana a ajuns in manutele mele, insa tind sa folosesc mult mai des nuante neutre. Astfel, paleta 88 warm a ajuns mult mai folosita decat 120.
 Pressed or loose eye shadows - Pressed! Nu am folosit prea multe loose. Am avut doar cateva mostre de mineral eyeshadow.
Brushes or sponges - Brushes! Am trecut si prin perioada bureteilor, dar e dusa de mult.

Nails 

OPI or china glaze - Nu am folosit pana acum niciuna dintre ele. Insa cand gasesc pe net cate un articol despre ele, OPI parca ma atrage ca un magnet. Probabil pentru ca de ele am auzit cu mult inainte sa aud de China Glaze, nu stiu. Oricum, nu cred ca as da atat de mult pe un lac de unghii, tinand cont ca aproape tot ce am incercat a avut aceeasi rezistenta pe unghiile mele....cu unele exceptii.Proaste.
Long or short - Intre. Imi plac si scurte, si lungi, insa o lungime medie e ideala. Damn, cum a sunat asta:)))). Vorbesc despre unghii, da?
Acrylic or natural - Nu am avut niciodata unghii false, si nici nu cred ca voi da vreodata banii pe asa ceva. Din punctul meu de vedere e un moft. Da, arata bine, sunt dragute, dar cu putin efort putem face si unghiile noastre naturale sa arate la fel de bine.
Brights or darks - Cred ca prefer brights.
Flower or no flower - Cate una discreta pe ici, pe colo merge:).

Body 

Perfume or body splash -  Parfum! 
Lotion or body butter - Lotiune... Sunt o puturosenie, recunosc! Termin mai repede treaba cu ea! Un pic aici, un pic acolo si gataaaa:).
Body wash or soap - Body wash! Am un sapunel asa de sweet, care cica ar fi natural, dar inca nu m-am indurat sa il folosesc. Il tin acolo, ca pute frumos:).
Lush or other bath company - Other bath company! Ma tenteaza lush, am balit de cateva ori la produsele lor, dar cred ca exista mii de alternative.

Fashion 

Jeans or sweat pants - Jeans, of course:)
Long sleeve of short - Sunt singura care alege short?
Dresses or skirts - Dresses! Sunt atat de dragute si de practice:X.
Stripes or plaid - Stripes
Flip flops or sandals - Sandals
Scarves or hats - Scarves. Dar vreau o caciulita de aia blanoasaaaaa:). Vriaaaaaaaaau!
Studs or dangly earrings - Studs, studs, studs! Am eu un pitic pe creier care nu ma lasa sa ma simt bine cu cercei cling cling.
Necklaces or bracelets - Necklaces
Heels or flats - Din comoditate port mai mult flats, insa ma simt mai sigura pe mine cand scap la tocuri:D.
Cowboy boots or riding boots - Riding boots!
Jacket or hoodie - Jacket! M-am hotarat sa renunt la stilul sport de cand am inceput facultatea si in mare am reusit. Mi-am lasat toate hanoracele acasa. Le mai port cand vin acasa nepregatita si vremea nu tine cu mine:D.

Hair 

Curly or straight - Straight! Mai am eu cate o tentativa de freza curly, dar se lasa intr-o ora, doua.
Bun or ponytail -  Bun!
Bobby pins or butterfly clips - Bobby pins!
Hair spray or gel - Hair spray! N-am mai folosit gel de un car de ani!
Long or short - Acum il am mediu, dar il vreau lung. L-am avut mult mult timp si scurt. Am trecut prin toate etapele posibile.
Light or dark - Dark
Side sweep bangs or full bangs - Am avut acum un an si ceva full bangs si imi placea. Apoi l-am lasat sa creasca si am trecut la side sweep bangs. A crescut si ala, si acum mi-as face iar. Cred ca mai rezist vara asta si imi reinnoiesc frizura inainte sa inceapa facultatea.
Up or down - Ambele. Cand ies seara il prefer lasat liber. Ziua depinde de stare.

Other things 

Rain or shine - Shine! Urasc ploaia, jur!
Summer or winter - Primavara si toamna! Iarna e prea frig si trebuie sa iau noua cojoace pe mine ca sa fiu ok, iar vara mi-e rau de la caldura daca scot nasul din casa.
Fall or spring - Eeeeh, daca e sa aleg si dintre astea, aleg primavara ca e mai cute:D.
Chocolate or vanilla - Chocolate!
East coast or west coast - East cred! Neeeeew Yooork!:X

      Huh, m-au luat caldurile de la atata scris! Imi era lene sa merg sa imi pornesc ventilatorul dar pana la urma m-am indurat. Maine plec pentru cateva zile la Rupea, ma asteapta un drum de noua ore. Oare exista prize in accelerat? Altfel tampesc, serios. Urasc drumurile luuuuungi. Nu stiu daca voi apuca sa postez de acolo, eventual cate un random specific mie, sa nu uitati ca exist. Au fost putine inscrieri la mini mini mini giveaway-utz pana acum. Il voi lasa cum am spus, pana miercuri seara, insa voi anunta castigatoarea cand voi veni acasa. Just be patient!:)
       Asadar si prin urmare, daca supravietuiesc drumului de maine si celui de intoarcere, mai discutam cand ajung acasa. Fara sechele, sper:)).

   Va puup:*

vineri, 15 iulie 2011

Azi n-am chef!

   Cred ca asta ar trebui sa fie o rubrica noua pe blogul meu, pentru momentele in care n-am chef, dar totusi am. Nu stiu daca ati inteles ceva. La ora asta nu mai sunt in stare sa leg doua fraze coerente, insa in mod paradoxal azi am vorbit incontinuu despre toate lucrurile posibile si imposibile. Am vorbit chiar mai mult decat vorbesc eu de obicei. Si eu de obicei vorbesc mult:).
   Nu am pretentia sa cititi postarea asta, daca se poate numi asa. Pur si simplu imi fac si eu simtita prezenta:D. Sunt E.X.T.E.N.U.A.T.A. Azi m-am trezit devreme, ceea ce eu nu prea fac, m-am dus cu fratele meu sa isi preia buletinul, si dupa 3 ore s-au gandit sa ne spuna si ei ca nu e gata. Prima oara au spus doar "Asteptati!". Mi se pare ca toate serviciile se fac in scarba la noi. Oamenii astia ori isi plang vietile, ori sunt extrem de frustrati, altfel nu imi explic de ce la tot pasul dai peste niste fete acre si crispate. Trist, foarte trist.
   Intr-un final am ajuns acasa destul de tarziu. In autobuz m-am intalnit cu o prietena cu care nu ma vazusem de mult si ne-am dat intalneala in seara asta. Am iesit si cu ea, am stat la povesti, si am ajuns acasa franta. In mare parte, starea asta imposibila pe care o am se datoreaza caldurii. Este sufocant, pur si simplu nu se poate respira. Si cum eu sunt o fire mai anemica de fel, imi e rau de fiecare data cand scot nasul din casa si soarele isi face cu responsabilitate datoria. Acum vreau sa vina toamna. Atunci voi vrea sa fie din nou vara....Cine ma mai intelege? Eu nu:).
   Mi-e somn de mor. Insa principiile mele imi spun sa nu ma culc la ora asta:)). Va las cu o melodie care imi place foarte mult. Si videoclipul mi se pare super tare. Am descoperit-o anul trecut parca. Probabil eu nu voi posta niciodata o melodie foarte noua, sau foarte in voga, pentru ca asta nu e un criteriu dupa care imi stabilesc preferintele. Pot sa descopar o melodie veche de 100 de ani, daca imi place, pentru mine ramane vesnic noua.

joi, 14 iulie 2011

In love with playsuits

            V-am promis ieri ca va voi arata articolele pe care le-am luat de pe Boohoo. Nu inteleg de ce pana acum ceva timp, salopetele (v-am zis ca nu gasesc alt cuvant pentru playsuit) mi se pareau naspa. Dar naspa de tot. Aveam eu un fix si pace. Si totusi.....mi-am luat inima in dinti si mi-am comandat una. Sa va mai spun ca acum o ador? As umbla imbracata cu ea prin casa toata ziua, as face dus cu ea, as face orice cu ea . It's my new love !

 
             Si acum ca v-am inebunit....trecem la facts. Coletul a ajuns intr-o saptamana si cu tot cu transport a fost cam 130 si ceva de lei. And they're sooo cute. Mai ales salopeta. Si rochita e frumoasa, dar mie mi s-a pus pata pe salopeta. Fiecare cu piticii lui....


              Acum partea cu pozeeee. Sa nu radeti de moaca mea nemachiata, dar chiar n-aveam chef sa ma bibilesc pentru doua poze (hai patru). L-am chemat pe frate-meu sa imi faca poze si am zis sa imi prind si eu parul sa arate decent. Si mi-am facut un soi de coc in varful capului, avand impresia ca arata ok. Mi-am luat pozitia de diva si ....sausages!!! Se face poza! Cand ma uit, parca prindeam posturi straine. Imi prinsesem parul prea sus, d'oh. Si eu ma simteam asa de sacsi... Cu toata parerea de rau in suflet, nu va fac placerea sa va arat poza aia. Am si sters-o pe loc. Mi-am reprins eu parul si am trecut la actiune. Pam paaam:







              Papucii sunt de forma, ca in prima poza mai eram si desculta si arata really weird. V-am rugat sa nu radeti, ca plang...Serios:).So.....isn't it cuuuute?:X Abia astept sa le scot la plimbare. Deja ma gandesc cum, unde, cu ce....                                                                                                         


                   Va puup:*                                                                                                                                     

miercuri, 13 iulie 2011

Mini mini mini giveaway-utz

       Am citit acum vreo saptamana,pe blogul Clarrei,aceasta postare, si cum acum am timp sa fac absolut ce vrea mushiuletul meu, am dat mail. Se pare ca am fost pe faza si am fost printre primii 100 sau de cati era vorba, si din cate am inteles nu s-a inghesuit lumea. Too bad....for them:)! Am primit mail in care mi se solicita adresa pentru a mi se trimite mostrele, am raspuns si din momentul ala memoria mi-a fost stearsa. Am uitat totaaaal de ele. Doar erau niste biete mostre, nu?:D
        In schimb, eu imi faceam griji in legatura cu acel colet de pe Boohoo. Sambata cred ca plec la o matusa de-a mea pentru aproape o saptamana si ma gandeam pe cine trimit eu dupa el daca ajunge in acea perioada.
        Ei bine, m-am gandit degeaba la asta. Azi stateam prin curte si dezbateam nu stiu ce la telefon cu mama....eram putin nervoasa chiar... si deodata il vad pe "nenea postas" la poarta. Imi zice: "Andreea, buletinul!". Nu....sa nu imi spuneti niciodata Andreea ca nu raspund. Mi-a trecut supararea instantaneu. Nu mai spun ce fericire m-a napadit cand l-am vazut cu saculetul ala specific Boohoo in mana. Cand ma uit, avea doua colete. Al doilea era un plic maro, de dimensiuni mai reduse. Ma gandeam ca poate au pus fiecare articol in ambalaj diferit, dar era cam dubios. Dupa vreo cinci minute, m-am gandit sa ma uit si la expeditor si era din Romania. A urmat un moment in care mi-am framantat creierii (toti cei pe care ii am), intrebandu-ma ce mai trebuia eu sa primesc si de unde. Si pana nu am deschis plicul nu mi-am amintit. Varsta, deh...
       Erau mult-asteptatele (saracele, daca ar fi stiut!!!) mostre. Si cateeeeeeee! Eu ma asteptam sa primesc asa, vreo doua, sa vad si eu cu ce se mananca si ce gust au, dar nu, am primit 30. 30X3=90, daca mai stiu si eu sa calculez. Deci in total sunt 90 de ml de crema, in conditiile in care o crema full size are 75 de ml. Happy me!
 

  Detalii despre articolele primite de pe Boohoo voi posta maine, cand probabil voi avea timp sa fac si poze. Salopeta aia e the cutest thing in the world. Imi place enorm!


      Si acuuum.....Mini mini mini giveaway-utzul! Vreau sa ii dau cateva mostre mamei mele, si alte 4 mostre le voi oferi unei cititoare, sa le incerce. Nu pot sa ma laud cu "super-minunatul-mirobolantul meu giveaway", ca nu e un premiu in adevaratul sens al cuvantului, nu e atat de substantial, insa poate aceste 4 mostre ii vor prinde bine vreunei fete. Poate o vor convinge sa cumpere produsul, sau dimpotriva. Le voi face si eu un review, dar, believe me, as dori din tot sufletul sa termin o parte din ce am si abia apoi sa ma apuc de ele, ca sa ma si tin, astfel incat sa imi pot forma o parere cat mai completa despre ele. Ah, era sa uit, mai ofer si o lumanarica in forma de inimioara. Stiu ca nu-i Valentine's Day, dar mie mi se pare asa de cute.... Sper sa nu se topeasca pe caldurile astea:-S. Se poate intampla asta cu o lumanare? Intrebare intrebatoare:)).

Ce trebuie sa faceti? - Simplu ca buna ziua. Sa ma urmariti prin GFC si sa imi lasati un comentariu in care sa imi comunicati numele si adresa de e-mail ca sa anunt castigatoarea.

Voi lasa mini mini mini giveaway-utzul o saptamana, din simplul motiv ca voi fi plecata si nu garantez ca acolo voi putea sta sa fac liste (daca va fi cazul) si sa postez. Asadar, se va incheia miercurea viitoare la ora 23.59 ( in acest moment e 00.00, deci e chiar o saptamana). Voi alege castigatoarea prin random.org.

Va puup:*




   
 


luni, 11 iulie 2011

SOTD+Dezamagire Boohoo

     Dupa cum va povesteam cu fericire in suflet aici , am facut saptamana trecuta o comanda pe Boohoo. Mi-am comandat o rochita, o salopeta si o caciula......Da, caciula, nu ati citit gresit! Asta pentru ca nu prea ma intereseaza in ce sezon ma aflu. Daca mie mi se pune pata, aia mi-s! Sunt previzibila, dupa cat se poate observa.:) Sa nu mai spun ca imi doream de ceva timp o caciula de aia si aici ba erau prea scumpe, ba aratau prea cheap:D.  In seara in care am facut comanda am primit mail de confirmare si dupa o zi sau doua am primit al doilea mail in care eram anuntata ca al meu colet a fost trimis. Toate bune si frumoase...deja numaram zilele si speram ca, poate printr-o minune, ajunge ceva mai repede.
     A mai trecut o zi si.....soc! Primesc mail in care mi se spune ca la cererea mea sau din cauza indisponibilitatii unui articol mi-au fost returnate 2 lire pe card. Clar, caciula meaaaaaaa! Am dat un mail sa ma lamureasca si pe mine care-i treaba, deoarece eu nu am cerut asta si in momentul in care am facut comanda era inca pe stoc. Mi-au explicat ca sunt foarte multe persoane ce fac comenzi in acelasi timp si se mai intampla ca in momentul trimiterii coletului unele articole sa nu mai fie.
     Ori sunt eu prea nervoasa din cauza ca imi doream mult acea caciula, ori chiar am dreptate. Nu era normal sa fiu anuntata din timp ca nu mai e pe stoc? Adica intai imi spui ca mi-ai trimis-o si apoi iti dai seama ca nu o mai ai? Nu imi plac deloc fazele astea. Au noroc ca am mai facut o comanda la ei si a fost in regula, deci au circumstante atenuante. Sa nu mai spun de faptul ca au hainute atat de frumoase si shippingul e mai mult decat acceptabil:-<. Altfel nici nu ma gandeam sa mai comand la ei... Dupa cum spuneam, umblu dupa cum mi se pune pata. Sper sa gasesc pana la iarna o caciulita magica,  sa imi ia ochii:D.

     De atata tristete, azi m-a apucat cantatul:)). Am tras un concert (cu usile inchise, av cors) si apoi m-am mai calmat. Imi place mult melodia urmatoare... Nu face parte din categoria melodiilor de inima albastra pe care le ascult de obicei, dar ma face sa dansez de fiecare data cand o aud....sau ma rog, sa vreau sa dansez:D:


   
   Va puup:*

vineri, 8 iulie 2011

Review Crema nutritiva revitalizanta cu miere si galbenele Farmec

    Am primit aceasta crema in setul castigat la un concurs, cel despre care am mai pomenit aici. Calul de dar nu se cauta la dinti, dar totusi voi incerca sa ii prezint punctele tari si punctele slabe, in speranta ca poate va va fi de folos o astfel de prezentare.
     Nu mai am cutia de carton in care a venit, asa ca nu stiu exact ce era trecut pe ea. Pe cutia propriu-zisa nu este oferita nici o informatie. Scrie doar "Farmec. Crema nutritiva revitalizanta."  


 Ce spun ei:
 Pe site-ul www.farmec.ro , am gasit urmatoarea descriere:

"ADRESABILITATE: Formulare potrivita pentru ingrijirea pe timp de noapte a tenului normal la varste tinere.
ACTIUNE: Extractul de Gălbenele posedă proprietăţi antimicrobiene, antiinflamatoare şi cicatrizante, iar Mierea hrăneşte epiderma, redă tonusul şi elasticitatea pielii
MOD DE UTILIZARE: Aplica seara pe fata, gat si decolteu, printr-un masaj usor, pana la absorbtia totala in piele, dupa ce in prealabil ai curatat tenul cu Demachiantul-tonic cu miere si galbenele de la Farmec.
 BENEFICII: Realizată pe baza unui complex de substanţe active naturale, crema asigură pielii doza necesară de vitamine, aminoacizi şi minerale pentru un aspect sănătos."


                                                                                                Ce imi place:
  • faptul ca a fost sigilata. Are o folie protectoare care protejeaza crema. E cea care se vede in poza, eu o indepartasem doar pe jumatate.
  • textura este destul de lejera
  • lasa tenul hidratat
  • intra destul de repede in piele 
  • Este o baza buna pentru machiaj. Nu exceleaza, dar e ok. 

           Ce nu imi place:
  • ambalajul: cutia e dintr-un plastic destul de aiurea si desi abia am inceput-o si nu am folosit-o in exces, scrisul ala deja se duce. Ah, si nici n-am tinut-o in umezeala sau ceva de genul asta.
  • mirosul: pe mine ma duce cu gandul la after-shave ieftin. Nu stiu de unde pana unde am facut conexiunea asta. Cert este ca nu imi place.
  • hidratarea nu se pastreaza. Daca a doua zi dimineata nu aplic o alta crema tenul devine extrem de uscat. 


 Cantitate: 50 ml
 Pret: 11-12 lei
 Recomandat: Nu chiar:)



Va puup:*

joi, 7 iulie 2011

My first set in Polyvore & Random talk





a
Top
voi.0101.co.jp

TopShop grey jacket
$120 - topshop.com

TopShop acid wash jeans
$80 - topshop.com

Black heel sandals
£4.99 - dressrail.com

Rebecca minkoff bag
$250 - stefanibags.com

Elise Dray pink ring
€5.375 - montaignemarket.com

DIOR Holiday Collection - Makeup Palette at Escentual.com
escentual.com




      Desi la inceput mi se parea oarecum plictisitoare treaba asta cu polyvore, se pare ca vacanta mi-a deschis noi orizonturi:))). Chiar a inceput sa imi placa. Acesta este primul set creat de mine si mi se pare cute:). Parca ma pierd printre atatea haine si accesorii pe care le gasesc pe site-ul asta... It's amazing:X.
      Cand am intrat in seara asta pe site, primul lucru care mi-a atras atentia a fost  pretul acelor pantofi. Cica ar fi redusi la 5 lire. Am fost ceva de genul OMG, OMG!:))) Si nici transportul nu e mult, vreo 7 lire, sau ceva de genul asta. Numai ca am intrat pe site si pantofii apar la pretul lor intreg, adica 30 de lire. Nu e nici asa un capat de lume, dar totusi, se mai schimba putin socotelile.
       Shopping-ul online is addictive.....Pfff, parca nu ma mai pot opri, n-am liniste....problema e ca nici prea multi bani n-am:)).  Am mai gasit o pereche de pantofi pe http://www.dressrail.com . Sunt suuuuperbi:) :

        
         
     Si ca sa vedeti cum se ajunge de la una la alta...  Am ajuns in seara asta acasa si am intrat pe polyvore. Am vazut super-reducerea la acei pantofi, lucru care m-a facut sa intru pe site-ul respectiv. Acolo am mai vazut o gramada de lucruri frumoase care m-au facut sa visez cum o sa imi cheltui eu toata bursa pe astfel de chestii (e posibil sa iau vreo 600 si cv de lei la anul... parca as fi salariata:)) ). Dupa asta m-am gandit ca nu e bine sa cheltui bursa aiurea, mai bine as strange-o luna de luna, astfel incat vara urmatoare sa merg in America cu work&travel. Apoi m-am gandit ca, daca nu merg in America, macar pun ceva banuti de o parte si poate se completeaza de pe ici, colo, sa imi iau o masinuta. Dupa care din nou am revenit la ideea cu America...Merg acolo si ma intorc cu bani de masina... Cine ma mai intelege? Ideea esentiala era ca de la a visa cum o sa am eu toate hainele si toti pantofii pe care mi-i doresc, am ajuns sa visez cum o sa am eu masina:))).
     Daca ati fi in locul meu ce ati face cu bursa??? (stupid question, I know:)) ).

Va puup:* 

 
 

miercuri, 6 iulie 2011

SOTD:D

      Daca tot avem LOTD, NOTD, OOTD, de ce sa nu avem si SOTD (Song Of The Day)??? Stiu ca s-a mai folosit expresia asta, dar imi place cum suna SOTD:)).
      Azi imi place foarte mult si ma regasesc in:



                                        

           Nu este nici o noutate, mai este si comerciala. In general nu ma omor dupa genul asta de melodii. Insa asta marcheaza un capitol din viata mea, imi trezeste niste amintiri deosebite. A fost o perioada in care oriunde mergeam dadeam de ea (stiu ca asta se datoreaza faptului ca e comerciala, dar au fost foarte multe coincidente). Cred ca si cand va fi demult invechita, pentru mine va ramane clasica:))).
          De maine sper sa  vin cu lucruri mai interesante. Ma gandeam sa imi planific din timp postarile, sa ma ocup mai mult de ele. Voi aveti vreun carnetel ceva, in care faceti asta?

          Va puuuuup:*

     

marți, 5 iulie 2011

Update comanda Kurtmann si comanda Boohoo:)

     Dupa cum spuneam intr-o postare anterioara, duminica dupa-amiaza am dat o comanda pe www.kurtmann.ro . Erau reduceri mari, asa ca am profitat. Pe doua fustite am dat 39 de lei cu tot cu transport. Stiam ca au fost expediate prin curier, iar aseara cand am verificat, comanda aparea ca fiind pe la Brasov. Ma asteptam sa ajunga azi dupa-amiaza sau maine. Insa pe la ora 11, cand imi era somnul mai dulce,  mi-a sunat telefonul. Era curierul, sa ma anunte ca in 10 minute este la mine. Deci au fost foarte promti, lucru care mi-a placut. Fustitele imi plac, marimile se potrivesc. Dupa cum anticipasem, cea care este marimea S este la limita dintre a-mi veni si a-mi fi mare. Se pare ca sunt eu prea mica:)). Recomand acest site. Au preturi bunicele chiar si fara reduceri, dar daca prindeti ceva la reducere chiar ati facut o afacere.




 Scuzati tricoul galben care n-are nici o legatura:D.

     Cat despre comanda pe Boohoo, spuneam tot intr-o postare anterioara ca as vrea sa fac o comanda si nu pot sa decid ce sa-mi iau:). Imi placuse mult o rochita si astazi cand am intrat pe site ia-o de unde nu-i. Cu toata parerea de rau din lume, am inceput sa caut altceva. Pana la urma ma decisesem sa iau o rochita si o salopeta (playsuit...nu stiu exact daca asta e termenul corect). Pana m-am mai invartit putin pe site, cand sa plasez comanda, salopeta deja nu mai era pe stoc. Imi facusem o mie de nervi. Pana la urma am comandat o rochita, o alta salopeta si o caciula (da, da, in toiul verii:D). Sper sa ajunga cat mai repede coletul si sa mi se potriveasca marimile.





Va puuup!*