luni, 28 februarie 2011

LOTD: N-am inspiratie sa ii dau un nume

   Stau in dubii daca sa postez sau nu pozele. Mie nu prea imi plac, dar daca tot le-am facut, vi le arat si voua. Promit sa fiu perseverenta si sa imi imbunatatesc tehnica.



duminică, 27 februarie 2011

Tag: Get to know me better!

 Nu am postat de ceva timp deoarece am fost racita si nu m-am simtit in stare. Acum abia m-am trezit si cum nu pot gandi prea logic sa fac o postare mai de Doamne-ajuta, preiau si tag-ul care tot circula pe bloguri. Nu m-a nominalizat nimeni, dar eu sunt mai nesimtita si ma nominalizez singura:)).

1. Are you named after anyone?
    Nu sunt numita dupa vreun stramos de-al meu, insa am un var pe care il cheama exact ca pe mine, si ma gandesc ca a fost inspirational. Oricum, imi place numele meu.

2. When was the last time you cried?
     Miercuri, m-am saturat de nesimtirea din jurul meu. Titularii ei ar trebui sa isi puna semne de intrebare si sa se consume, nu eu, dar asta e....

3. Do you have any kids?
    Nu, eu sunt inca un copil. Poate peste 10 ani voi raspunde cu da.

4. If you were another person, would you be a friend of yourself?
    Da, cu siguranta. Suna a narcisism, dar chiar mi-ar placea sa am o prietena ca mine:)))).

5. Do you use sarcasm a lot?
    Doar uneori.

6. Will you ever bungee-jump?
    Nu cred, sunt destul de fricoasa. Nu ma dau in vant dupa senzatiile tari.

7. What's your favorite cereal?
    Nu am un fel preferat, imi plac cele cu scortisoara.

8. What's the first thing you notice about people?
    Parul si imbracamintea

9. What is your eye color?
    Caprui inchis

10. Scary movie or happy endings?
      Happy endings, dar imi plac si filmele horror.

11. Favorite smells?
      Nu am un miros preferat, sunt atatea si atatea mirosuri frumoase.

12. Summer or winter?
      Vara. Urasc iarna, frigul, hainele groase.

13. Computer or television?
      Computer. Nici nu mi-am adus televizor la Iasi. Si acasa statea inchis cu lunile.

14. What's the farthest you've ever been from home?
      Irlanda

15. Do you have special talents?
      Cred ca orice persoana are talent in unele domenii. Eu compuneam poezii, pana m-am cam lasat pe tanjeala. Nu stiu daca mi-a disparut talentul, sau e doar lenea din mine. Voi incerca din nou, sa vad daca mai pot. Cred ca am destule talente, dar nu imi vin acum in minte, si nici nu-mi place sa ma laud.

16. Where were you born?
      Timisoara

17. What are your hobbies?
      Mult prea multe ca sa le insir aici. Uneori dezvolt hobby-uri temporare. Devin entuziasmata de ele, dar nu ma tine mult. Imi plac serialele, muzica, sa joc poker, sa citesc, cosmeticele s.a.m.d

18. Do you have any pets?
      Am avut un porcusor de guineea care a murit:(. Acum nu am nici un animalut.

19. Favorite movie?
      The notebook:X.

20. Do you have any siblings?
      Am un frate care are 15 ani, unul de 6 si o surioara de 3, dar nu locuiesc cu ei, ei sunt in Irlanda:(.

21. What do you want to be when you grow up?
      Avocat si, cu putin noroc, judecator. Imi place enorm facultatea pe care o fac.

22. When was your first slow dance and the song?
      Probabil primul, primul a fost prin clasa a3a-a4a, pe la vreo serbare:))), dar cel pe care mi-l amintesc eu a fost la sfarsitul clasei a8a, cu primul meu prieten "serios" (2 ani), si a fost pe melodia "Kelly Clarkson- Because of you".

23. Movies you dislike.
      SF-urile

24. What 3 YouTubers/bloggers would you like to meet in person?
      Mi-ar placea sa se poata face o reuniune a blogger-itzelor, asa nu ar trebui sa aleg doar 3.

25. Who do you tag?
      M-am tag-uit pe mine:)).

duminică, 20 februarie 2011

Castiga un produs cosmetic Lush!

   Adyna organizeaza un concurs cu premii constand in produse Lush la alegere. Ce este special la acest concurs e faptul ca aveti mai multe sanse de a castiga. Daca indepliniti anumite cerinte puteti ajunge la 5 sanse. Va urez succes!

   Concursul se gaseste aici.

NOTD: Some kind of purple

 
    De obicei lenea ma invinge cand vine vorba de facut unghiile. Nu imi place deloc sa stau sa le bibilesc. Insa azi a fost una din putinele zile in care chiar am avut chef sa ma joc putin cu ele. Le-am sters pe cele rosii pe care deja le cam zgariasem si am folosit aceasta oja mov. Este o nuanta metalica care se vede foarte frumos pe unghii.
   
    Oja pe care am folosit-o este Classics, nuanta 323. Cum nu imi fac unghiile foarte des, desi am foarte multe oje, nu stiu exact cat si cum tine fiecare pe unghii. O sa urmaresc si daca ma impresioneaza vreuna am sa va anunt.

                             

sâmbătă, 19 februarie 2011

Poftiti la GIVEAWAY!

  Da, giveaway din nou! Lavi organizeaza un giveaway cu niste premii foarte dragute. Trebuie sa ii urmariti blogul si sa respectati vreo doua reguli simple. Va urez succes!

  Giveaway-ul se afla aici.

Martisoare+ primavara+ blogul Adelei:)=un nou si minunat giveaway de la BENEFIT!!!

    Adela Sirghie organizeaza un nou giveaway. Minunat si de data aceasta. Trebuie sa alegeti un produs Benefit si sa respectati cateva mici reguli. In privinta regulilor o voi cita pe Adela:

    "Spuneti intai cu voce tare care este produsul dorit, ca sa fiti sigure ca nu va razganditi in urmatoarea secunda(mie mi se mai intampla, trebuie sa marturisesc!), make a spell, trimiteti-mi un comentariu, argumentati in doua-trei cuvinte alegerea si puteti fi castigatoarea unuia dintre cele sase cadouri oferite de Benefit cu ocazia Martisorului. Sase cadouri pentru asase fete! Ca de obicei, alegerea produsului va apartine in totalitate. Puteti opta pentru produse din noua colectie, eu pana acum nu am vazut-o, dar vreau sa ajung in magazin sa testez Bellabamba:)
      Cerintele sunt aceleasi: inscriere feedburner+GoogleFriendConnect(vezi Conditii generale giveaway). Fetele care au si blog si doresc sa participe sunt rugate sa preia info+link pe flux.
      Just make a Wish!
      Castigatoarele vor fi anuntate in seara zilei de 4 martie, pana atunci astept sa va inscrieti, sunt invitate toate, absolut toate cititoarele blogului:)
      Fetele care sunt din Bucuresti vor fi invitate la Mall Vitan sa isi ridice premiile, iar castigatoarele din afara Bucurestiului vor primi cadoul dorit acasa, prin curier."

     Giveaway-ul se afla aici. Va urez succes! Si mie!

joi, 17 februarie 2011

NOTD: Red, red, red...

  Este prima mea postare de acest gen, va rog sa fiti blande:D. Imi place foarte mult oja rosie, mi se pare ca merge la absolut orice si este o culoare foarte eleganta. Cea pe care am folosit-o acum este Maybelline ForeverStrong, nuanta 80, Passionate Red. Se lauda ca tine 7 zile. Nu am tinut-o chiar atat pe unghii. Daca speli vase sau mai ai si alte activitati in afara de tastat, probabil va sari dupa 3, 4 zile. Oricum, tine destul de bine.

Nivea Visage Lapte Demachiant Hidratant

      Chiar daca lotiunea tonica si servetelele demachiante nu m-au dat pe spate, acest lapte demachiant chiar mi-a placut. Pretul este in jur de 20 de lei.

Cu ce se lauda:
 
   Laptele demachiant hidratant NIVEA VISAGE este mai mult decat un lapte demachiant obişnuit: formula sa hidratantă exclusivă conţine vitamine şi extract de castravete pentru o curăţare delicată şi eficientă in acelaşi timp.

     Ce spun eu:
   
     Curata destul de bine, insa pentru a curata in totalitate rimelul trebuie sa insisti. Pentru mine era ok, deoarece dupa ce ma demachiez cu demachiant, ma spal cu gel de curatare si in felul acesta se duce orice urma de machiaj. Ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca intr-adevar este delicat. Mie imi lasa o senzatie foarte placuta dupa ce ma demachiam cu el. Pot spune ca hidrateaza tenul , insa tinand cont ca mereu folosesc lotiune tonica dupa, am simtit mereu nevoia sa folosesc o crema hidratanta.

   Il recomand???

   Nu este the best, dar da, il recomand. Este un demachiant bunicel.



P.S: Am uitat sa spun de ingrediente. Are parafifinum liquidum, alcohol (dar nu se simte) si methylparaben.

luni, 14 februarie 2011

Duminica

Cu intarziere, dar recuperez:D

| Am văzut| House M.D, The resident, Conviction |Am ascultat| Muzica de pe mp3, Tim berg- Seek bromance   |Am citit| bloguri |Am făcut| Am carat bagaje si am inghetat de frig |Am mâncat| omleta cu ciuperci, orez indian cu pulpa de pui, biscuiti, nutella |Am băut| apa plata, Capuccino |Am gândit| ca abia astept sa merg la facultate    |M-am bucurat| cand am ajuns in camera mea la caldurica |M-am enervat| ca mi-am facut rezervare la autocar, iar soferul "si-a cerut mii de scuze, dar nu mai avea nici un loc:-|", asa ca am calatorit de la Roman la Iasi in picioare |Mi-am dorit| sa am o menajera |M-am mirat| de cat de repede trece timpul.

vineri, 11 februarie 2011

Mda....


Stiu ca nu e prea ok, nici mie nu imi place. Asadar puteti spune orice. I want my hair back:(((.

joi, 10 februarie 2011

Review: Syoss Heat Protect Styling Spray

Mda, am si eu de ceva timp produsul asta, dar nu m-am gandit sa ii fac un review pana acum. Mie nu imi place. Nu stiu exact de ce, dar am impresia ca nu protejeaza deloc. Am dat 19 lei pe el, nu ma puteam astepta la multe, dar parca nici chiar asa. Pentru mine e degeaba.

Am vazut ca e destul de laudat de alte fete, asa ca pana la urma ramane la latitudinea fiecareia daca un lucru e sau nu bun pentru ea, insa eu nu-l recomand si nu cred ca il voi recumpara. Probabil am sa incerc altceva in speranta ca voi gasi ceea ce caut intr-un final.




Am nevoie de un sfat. Anul trecut, prin iulie, mi-am facut suvite roscate. Toate bune si frumoase, imi placeau, pana cand, dupa vreo doua saptamani, suvitele mele roscate au devenit blonde. Nu printr-un miracol, pur si simplu s-a dus vopseaua si a ramas parul meu decolorat. De atunci am ramas asa. Ideea este ca acum ma cam impinge ceva de la spate sa imi fac o schimbare de look, dar mi-e sa nu imi para rau dupa. Parca as vrea sa ma frizez, un bob sau ceva de genul si cu breton intr-o parte, parca l-as vrea lung. Parca m-as vopsi (ceva apropiat de culoarea mea naturala), parca l-as lasa asa, sa scap de suvite pe parcurs ce tot iau din varfuri. Sunt intr-o dilema toatala. Voi atasa o poza cu parul meu de acum si feel free sa va dati cu umila parere.




Nu se vad foarte bine suvitele, dar macar asa, ca idee....

marți, 8 februarie 2011

Too happy to be true!

Sunt extrem de fericita! S-a indeplinit "mi-am dorit"-ul din postarea de duminica, si pentru mine asta inseamna mult. Macar nu am muncit degeaba.

Ieri am venit acasa si, de cand am ajuns, alternez intre a citi bloguri, a viziona House M.D si a citi Idiotul. Nu e prea fun, dar imi era totusi dor sa am timp si de aceste lucruri. Am stat all day long exact asa cum m-am trezit, asa ca nu prea am inspiratie pentru a scrie ceva legat de frumusete. Nici nu am luat prea multe produse cu mine, iar pentru review-uri trebuie sa am produsul in fata ( nu stiu daca toata lumea e asa). Ma inspira:)). Totusi, poate am sa fac niste postari dedicate celor pe care le-am luat cu mine.

Nu stiu ce se intampla, dar nu reusesc sa conectez laptopul la internet. Am un router wireless si nu merge nici cu, nici fara fir. L-am carat degeaba dupa mine. Il folosesc doar sa ma uit la seriale. Stie cineva cam cat costa curatatul unui laptop? Vreau sa il duc de urgenta dupa vacanta ca saracul a trecut prin multe, iar apoi sa ii reinstalez si windows-ul.

Nu prea mai lucruri de spus. Am vrut doar sa stiti ca inca exist:)).

Va puuuup:*:*:*

duminică, 6 februarie 2011

Duminica...

| Am văzut| n-am vazut:))  |Am ascultat| Bruno Mars- Grenade, Colbie Caillat- Circles, I never told you, Raluka & Dj Sava- Love you |Am citit| notiuni de drept constitutional de dimineata de la 5:D |Am făcut| n-am facut:))  |Am mâncat| nu prea am mancat... un picutz de conserva de carne |Am băut| Cola, Ceai negru, Capuccino |Am gândit| ca n-am avut ce face sa ma duc la marirea asta |M-am bucurat| ca am scapat in sfarsit de tot stresul |M-am enervat| ca nu mi-am amintit un subiect la examen si m-am dus la marire degeaba |Mi-am dorit| sa nu vada proful prostiile pe care le-am scris si sa imi puna totusi 10:)) |M-am mirat| de cate fire despicate am....e nevoie de o reimprospatare:D

joi, 3 februarie 2011

Review: Decleor Aroma Purete Instant Purifying Mask

     Am decis sa va vorbesc putin despre aceasta masca inainte sa ma apuc de invatat:D. A mea e pe terminate, o am de foarte, foarte mult timp. Cum am ajuns sa o am? Eram intr-o perioada in care cosurile cam dansau pe fata mea (acum nu va imaginati ca aratam ca un monstrulet), si am mers in vacanta in Irlanda, la tatal meu. Vazandu-ma cu tenul in starea in care era m-a trimis sa caut ceva care sa ma ajute. Si asa am ajuns acasa cu 6 produse Decleor si cu 250 de euro mai putin in portofel. Pare mult, insa gelul de curatare si lotiunea tonica erau mari, cred ca aveau in jur de 500 ml. Pe langa ele mai aveam crema de zi, crema de noapte, masca aceasta si un ulei despre denumirea caruia nu mai stiu prea multe. Cred ca au fost cele mai bune produse pe care le-am folosit pana acum. Singura care mi-a mai ramas e masca, dar si ea imi mai ajunge probabil pentru una, doua aplicari. In review o sa ma limitez totusi numai la ea, pentru ca am folosit-o aseara si mi-am adus aminte cat de minunata poate fi. In legatura cu celelalte produse nu pot fi obiectiva deoarece nu mai tin minte cu detalii ce faceau pentru tenul meu. Oricum, toate au fost MINUNATE.
         
         Asadaaaar, Decleor Aroma Purete Instant Purifying Mask with Aquatic Plant Extracts and Essential Oil.. Costa in jur de 35 de euro si are 50 de ml. E micuta, insa tine destul de mult si merita toti banii din lume (poate exagerez, dar isi merita pretul, in orice caz). Despre ingrediente nu pot sa va spun nimic, deoarece era in cutie, pe care am aruncat-o de mult.

         Miroase foarte frumos, insa nu a parfum sau ceva artificial. Trebuie aplicata, lasata sa actioneze 5-10 minute si apoi clatita. Mie mi-a lasat impresia ca atunci cand ma spal ca sa o indepartez parca se topeste treptat. Spuneam deci ca am aplicat-o aseara. Pe la 11:30 noaptea eu ma plictiseam si m-am gandit sa ma "fac frumoasa":)). M-am demachiat, m-am spalat cu gelul de curatare, am aplicat masca pe care am lasat-o vreo 10 minute, apoi am clatit-o si mi-am urmat ritualul, dupa care m-am culcat. Dimineata m-am uitat in oglinda si am ramas placut impresionata. In primul rand, am un corn in frunte ce ma bantuie de cateva zile, iar in dimineata asta este mult mai putin sesizabil, iar in al doilea rand, tenul pare muuult mai odihnit si parca are si o culoare mai uniforma. Iar pe langa toate astea, e foarte fin la atingere, in conditiile in care tenul meu a cam luat-o razna si a devenit groaznic de uscat.

       Pe Makeupalley 64% din persoanele care au incercat-o ar recumpara-o.  Am vazut multe review-uri negative, sau cel putin in care se spunea ca nu atinge asteptarile. Acum nu stiu, daca te astepti sa iti faca un ten perfect peste noapte nu cred ca functioneaza, insa pentru mine, repet, este minunata.

     Nu stiu daca se gaseste in tara noastra  , probabil puteti da de ea pe ebay.

    Recomandat??? DAAAAAAA.


                                                                                                    Va puuuuup:*:*:*


     

miercuri, 2 februarie 2011

Lotiune tonica Nivea Visage

    Am luat o mica pauza de la teritoriu si elementele statului si m-am gandit sa fac un mini-review al lotiunii tonice Nivea Visage. Azi am terminat si ultima picatura din ea, nu pentru ca mi-ar fi placut la nebunie, ci pentru ca nu pot sa imi iau 100 de lotiuni tonice pe care sa nu le folosesc, doar de dragul de a experimenta. Oricum, m-a tinut o vesnicie, n-am abuzat de ea.
     Cred ca pretul ei e in jur de 20 de lei, si mai cred ca se poate gasi ceva mai bun la banii astia. Contine doua chestii care au in denumire alcohol (Alcohol Denat, Cinnamyl Alcohol), Parfum, Methylparaben plus multe alte chestii care mie nu imi spun nimic, dar sunt convinsa ca nu-s ingrediente naturale.
     Scrie ca e pentru ten normal si mixt, dar usuca foarte tare pielea, lucru "datorat" probabil alcoolului din compozitie. Chiar curata toate impuritatile ce raman dupa demachiatul propriu-zis, dar daca nu folosesc o crema dupa e de rau. Cu atat mai mult cu cat in decursul a vreo doi ani am trecut de la ten mixt-->gras la ten uscat. E atat de uscat incat, chiar daca folosesc mereu crema hidratanta inainte de fond de ten, dupa ce il aplic imi scoate in evidenta toate zonele uscate de pe ten.
    Nu m-a dezamagit total, dar totusi nu as recumpara-o si nu o recomand. Dupa cum spuneam, exista chestii mai bune la acelasi pret.