sâmbătă, 19 februarie 2011

Martisoare+ primavara+ blogul Adelei:)=un nou si minunat giveaway de la BENEFIT!!!

    Adela Sirghie organizeaza un nou giveaway. Minunat si de data aceasta. Trebuie sa alegeti un produs Benefit si sa respectati cateva mici reguli. In privinta regulilor o voi cita pe Adela:

    "Spuneti intai cu voce tare care este produsul dorit, ca sa fiti sigure ca nu va razganditi in urmatoarea secunda(mie mi se mai intampla, trebuie sa marturisesc!), make a spell, trimiteti-mi un comentariu, argumentati in doua-trei cuvinte alegerea si puteti fi castigatoarea unuia dintre cele sase cadouri oferite de Benefit cu ocazia Martisorului. Sase cadouri pentru asase fete! Ca de obicei, alegerea produsului va apartine in totalitate. Puteti opta pentru produse din noua colectie, eu pana acum nu am vazut-o, dar vreau sa ajung in magazin sa testez Bellabamba:)
      Cerintele sunt aceleasi: inscriere feedburner+GoogleFriendConnect(vezi Conditii generale giveaway). Fetele care au si blog si doresc sa participe sunt rugate sa preia info+link pe flux.
      Just make a Wish!
      Castigatoarele vor fi anuntate in seara zilei de 4 martie, pana atunci astept sa va inscrieti, sunt invitate toate, absolut toate cititoarele blogului:)
      Fetele care sunt din Bucuresti vor fi invitate la Mall Vitan sa isi ridice premiile, iar castigatoarele din afara Bucurestiului vor primi cadoul dorit acasa, prin curier."

     Giveaway-ul se afla aici. Va urez succes! Si mie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu