luni, 31 ianuarie 2011

Bla bla-uri

             Nu stiu ce e cu mine, mi-e somn tot timpul si nu am chef de nimic. Azi trebuia sa ma apuc de repetat pt marire, dar n-am mai apucat. Vreo 4-5 zile la rand eu am facut curatenie:))). Nu stiu ce mi-a luat atat, la o camera asa de mica. Ma bucur ca macar in seara asta am reusit sa termin. In momentul acesta ascult melodii de jale (ca de obicei) si ma simt ca picata din luna.... Abia astept sa treaca si marirea asta si sa merg acasa o saptamana, sa nu fac absolut nimic si sa nu ma simt vinovata din cauza asta. Si asa am ramas fara bani, deoarece m-am rasplatit pentru rezultatele din sesiune. Am profitat de reduceri si problema e ca am cam uitat sa ma opresc din "rasplatit". Si m-am rasplatit, si m-am rasplatit, pana cand mi-am dat seama ca nu mai am cu ce:))). Si inca astept o comanda de pe Miniprix. Alti bani, alta distractie.... Sper macar sa merite.
             
              Mai am o problema. Nu imi mai incap hainele in dulap. Oare cine a mobilat camera asta nu s-a gandit ca pentru o fata nu e suficient un dulap mic mic mic? Eu acum ce fac? Am incercat eu sa le sortez si apoi ce nu mai port sa dau altcuiva sau sa le duc acasa, dar nu ma lasa inima. Eu am o obsesie pt hainele mele si chiar daca nu ma mai simt bine in ele sau nu imi mai vin bine, vreau sa le vad acolo in dulap. Miercuri sau joi poate vine prietena mea pe la mine sa revizuim impreuna garderoba mea. Poate cu cineva langa mine o sa ma lase inima mai usor sa renunt la unele chestii:))).

            Next problem.... Am slabit. Nu stiu cat si nici nu stiu daca se observa la kilograme, am sa vad cand merg acasa, insa cert e ca de la marimea 8 am ajuns la 6, care sta lejer pe mine. Am fost la cumparaturi si am probat haine XS care imi erau mari. Pe de o parte imi place sa fiu slaba, dar pe de alta parte e frustrant sa nu iti prea gasesti haine....Ma rog, problema asta e rezolvabila. Insist ceva mai mult si pana la urma gasesc cate ceva si pentru mine.

           M-am uitat aseara la Due Date. Probabil pentru voi e vechi filmul, dar cum eu n-am avut timp deloc in ultima vreme, am ales si eu unul la nimereala. A fost ok, destul de lejer, dar nu m-a dat pe spate. Nu mi se pare un film BUN, ci doar unul de duzina. But that's just my opinion!

           Ce sa va mai zic? Nu cred e prea coerent acest post, dar intelegeti voi...:D Ma pun in pat si citesc un capitol, doua din Idiotul.Asa fac si eu ceva productiv. Poate pana la sfarsitul lui 2011 il termin, la ce lene am de un timp:))).

Un comentariu:

  1. Problema cu marimile o am si eu, dar cred ca depinde si de firma de imbracaminte si nu se potrivesc numerele, la mine cantarul spune ca m-am ingrasat, eu ma simt foarte slaba, si hainele XS pe care le probez imi vin mari.
    Due Date l-am vazut si eu si e asa o porcarioara, pe alocuri funny. :D

    RăspundețiȘtergere