miercuri, 15 iunie 2011

Review Dove Beauty Body Milk

      Am castigat acest lapte de corp la un concurs de pe site-ul e-joy in urma cu ceva timp. Insa cum am avut o perioada in care cumparam tot ce prindeam abia acum i-a venit si lui randul. Ma rog, acum e pe terminate.
   
     Descriere:  "Laptele de corp nutritiv Dove hidrateaza pielea uscata. Pielea va fi imediat vizibil mai catifelata, si va ramane hidratata pentru 24 de ore. Aplica pe tot corpul masand delicat."

    Parerea mea: Ambalajul e clasic, pot sa spun ca imi place. Sticla permite dozarea usoara si nici nu lasa sa se piarda produs cand e pe terminate. Miroase a......Dove. Nu are un miros special, e destul de anost. In general daca o crema sau gelul de dus miros frumos, ma apuca asa o stare de bine..... Cu asta nu.... Consistenta e una usoara, insa in cazul meu intra foarte greu in piele si lasa o senzatie lipicioasa care devine extrem de enervanta dupa un timp. Iar daca dupa ce o folosesc stau in fata calculatorului si stau picior peste picior ma apuca o senzatie de mancarime, care in mod clar acestui lapte mirific i se datoreaza. L-am folosit in fiecare zi dupa dus si abia astept sa o termin. De hidratat hidrateaza, a doua zi pielea este destul de fina, dar nu sunt eu chiar atat de draguta incat sa ii iert senzatia de lipiceala. Sincer, nu il recomand. La varietatea de creme, unturi, lotiuni care se gasesc pe piata, chiar nu se merita.

                                                                                                          Va puuuup:*:*:*

Un comentariu:

  1. mi s-a intamplat si mie cu o crema de fata nivea.. daca avea vreo zgarietura,cos orice fel de rana ma ustura fata rau de tot... te astept si pe blogul meu..poopici

    RăspundețiȘtergere