sâmbătă, 25 iunie 2011

Relax....

    In sfarsit e vacanta. Am scapat si de examenul de marire, iar acum astept nota cu nerabdare. Urasc asteptarile de genul asta. Prefer, fara sa stau pe ganduri, examenele orale, unde primesc nota pe loc. Partea buna e ca ma pot odihni si eu in voie, fara sa ma simt cu musca pe caciula. Nu ma mai asteapta nicio noapte nedormita pentru ca am de invatat si asa mai departe. Cred ca stiti si voi senzatia.
    De postat n-am mai postat nimic pentru ca miercuri imediat dupa marire mi-am facut bagajele si am venit acasa si toata seara m-am chinuit sa imi configurez router-ul sa imi mearga netul si pe laptop. Abia joi dimineata am reusit sa rezolv, dupa ce am sunat pe cineva sa ma ajute. Nu stiam ca trebuie sa clonez MAC-ul. Acum sunt experta:)).
    Joi si vineri am fost pana la Fagaras cu niste treaba si aseara am ajuns acasa foarte tarziu si moarta de oboseala. Azi cred ca mai pierd timpul aiurea si apoi incerc sa ma mobilizez si sa ies din starea asta de apatie. Nu se mai poate asa:). Nu am disparut si nici nu am lasat balta blogul. Va puup:*

3 comentarii: