vineri, 17 iunie 2011

Random talk.....

     Azi a fost o zi cu dute-vino. M-am trezit, m-am uitat la un episod din House M.D si m-am apucat de invatat. In timp ce invatam cu drag si spor m-a sunat un prieten sa ma intrebe daca nu vreau sa merg la strand. Cum sa nu merg? Afara e cald si bine, eu n-am nimic de facut..... (shht, sa nu ma spuneti). Am mers pe la ora 5 ca sa nu ne facem totusi pui fripti. In autobuz spre strand mi-am dat seama ca eu nu mancasem absolut nimic toata ziua. Atata mi-am spus ca mai invat putin si merg sa mananc pana am uitat de tot. Am stat vreo doua ore la soare, nu prea am avut chef de balaceala. Apa mica nu prea imi place, de cea mare mi-e frica, si mai eram si anemica. Abia cand am plecat am vazut ca erau gogosi acolo:))). La nevoie sunt bune si alea, dar m-am trezit prea tarziu.
    Dupa asta am trecut putin pe la prietena mea. N-o mai vazusem de mult timp si mi-era dor de ea. M-am jucat cu pisoiasul ei ( e mic si dulceee) si m-a si hranit. Macar altii sa aiba grija de mine. Am plecat de la ea pe la 9, deoarece urma sa ies in oras cu prietenii cu care am fost la strand. Am stat o ora (INTREAGA!!!) sa vina un microbuz. Intr-un final am ajuns acasa si in timp ce ma pregateam, m-a sunat unul dintre cei cu care trebuia sa ies sa imi spuna ca era inchis acolo unde vroiam noi sa mergem. Probabil au trecut la programul de vara.... Da, stupid! Au spus ca merg intr-un alt loc, tot pe aici, prin zona, si ma suna. Intre timp eu m-am facut toata mandra, m-am machiat, m-am imbracat si mi-am mai si ars parul aiurea (cu placa). Sa ma sune sa imi spuna ca ei au ajuns intr-un loc dintr-o alta zona, destul de departe si raman acolo. Singura modalitate sa ajung acolo si apoi din nou acasa era sa iau un taxi si momentan nu imi convine sa dau 20-30 de lei doar pe taxi. Mi-am mai luat si amenda la RATP la inceputul saptamanii, doar din cauza ca nu-si revizuiesc ei autobuzele la timp. Dar asta-i alta poveste, care nici nu merita pomenita.
    Cam asta a fost seara mea. Am mancat ceva, m-am demachiat, mi-am luat pijamalele si m-am bagat in pat. Cred ca o sa ma uit la un alt episod din House M.D si asta e. M-am deshidratat de la soare, beau apa ca o ratusca:)).

2 comentarii:

  1. Buna Alexandra ,

    Sa stii ca nu esti singura pusa in situatii de genul..Si eu de cateva zile invat , ca asta este , trebuie.
    Si cum se poate ca pe prietenele mele sa nu le apuce dorul exact cand vin examene! Din fericire azi am putut sa ma abtin , si weekendul asta sunt obligata sa o fac..
    Spor la invatat ,

    A. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Din fericire eu am scapat de sesiune.E un moft marirea asta, ca vreau 10. Nu e o tragedie daca nu reusesc, desi eu sper ca da. E aiurea cand inveti ca o persoana responsabila ce esti si prietenii te imping la pacat!:)))) Dar asta e, trebuie sa le impacam pe toate, nu?

    Spor si tie la invatat!:*

    RăspundețiȘtergere