joi, 16 iunie 2011

Filme.....

       De cand am terminat sesiunea sunt intr-o stare de lancezeala totala. Nu am chef de invatat pentru marire, asa ca stau toata ziua pe net sau ma uit la filme/seriale. Cum am dezvoltat o mica obsesie pt House M.D, asta imi ocupa cea mai mare parte a timpului. Insa nu despre acest serial vreau sa vorbesc, ci despre trei filme pe care le-am vazut in ultimele zile.

Perfume: The story of a murderer

    Am auzit de mult timp despre acest film si am tot zis ca o sa il vad. Insa de multe ori dureaza o groaza de timp pana reusesc sa fac tot ceea ce imi propun. Acum vreo doua zile l-am descarcat si am vazut si eu despre ce este vorba.
      Am vazut ca sunt persoane care il includ in categoria filmelor bune, altii il percep ca fiind un film scarbos.....fiecare cu parerea lui. Eu nu sunt usor impresionabila cand vad niste faze mai putin.....digerabile. Mie mi-a placut filmul, dar m-a cam dezamagit sfarsitul. Mi-a placut timpul in care este plasata actiunea, nararea intamplarilor si ideea principala a filmului. In ceea ce priveste finalul, probabil ca ma asteptam la altceva, sa nu stiu....pur si simplu m-a cam lasat rece. Oricum, eu cred ca merita vazut.

      Nota: 8.5/10
 

     The hangover, part II

     Am vazut acest film la cinema. Initial nu am vrut sa merg, insa m-am gandit ca merit si eu un moment de relaxare dupa sesiunea asta salbatica:). Ma rog, merit mai multe, dar de fiecare data asa imi spun.
     Filmul urmareste in mare ideea din prima parte. Tipii se fac manga si trec prin tot felul de peripetii. Desi eram putin sceptica, la fel cum am fost si la primul, chiar am ras. Mi-a descretit putin fruntea. Este un film usor ce merita vazut.

     Nota: 8.5/10



 
     The devil's advocate

     Si de acest film am auzit de mult, dar inca nu apucasem sa-l vad. Am o lista cu vreo 2000 de filme pe care mi-am propus sa le vad:)). Acum vreo doua zile stateam de vorba cu un prieten despre justitie, despre ce urmeaza dupa facultatea de drept (el a terminat deja, eu mai am:) ), si mi-a recomandat acest film. Si cum sunt curioasa din fire, ieri l-am descarcat si l-am vizionat.
     Mi-a placut foarte, foarte mult, pentru ca in spatele ideii generale a filmului, eu am vazut o gramada de invataturi care pot fi trase din el. Acum nu stiu daca sunt doar rodul imaginatiei mele, dar pe mine chiar m-a pus pe ganduri. Inca imi pun intrebari in legatura cu acest film.
     Ce am invatat vazandu-l? In primul rand m-a facut sa meditez la ce voi face eu mai incolo. Mi-a aratat ca justitia e cu suisuri si coborasuri. In al doilea rand, am invatat ca trebuie sa ne stabilim foarte clar prioritatile, in caz contrar riscand sa avem regrete mari dupa. Si am mai invatat ca trebuie intotdeauna sa invatam din propriile greseli. Asta este ceea ce am vazut eu in acest film, insa cred ca fiecare trage propriile concluzii in functie de caracterul sau.

    Nota: 10/10

7 comentarii:

  1. perfume mi s-a parut spooky , iar the hangover super funny :d

    RăspundețiȘtergere
  2. Filmul "Parfumul" e prea frumos:D, e inspirat din cartea cu acelasi nume, si bineinteles, o ai deja programata la citit:))

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) am inteles, sa traiti! Sa scap si de marire si promit ca in vara asta cat stau acasa termin Idiotul si Mizerabilii. Si de la anul ma iei tu in primire la modul cel mai serios. Macar o carte pe saptamana:))).

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe primele doua le-am vazut..Perfume mi-a placut si hangover2 tot la cinema l-am vazut si mi-a placut mult :))

    Ultimul nu l-am vazut, dar o sa-l caut pt ca I'm a big al pacino fan :X

    RăspundețiȘtergere
  5. ultimul nu e ala cu charlize theron?e foarte misto

    RăspundețiȘtergere
  6. Hangover mi-a placut foarte mult. Perfume; am auzit de el mai demult dar nu l-am descarcat desi eram curioasa si de The devil's advocate nu am auzit insa pare foarte interesant, cred ca o sa le descarc pe amandoua sa le vad :-?

    RăspundețiȘtergere