vineri, 20 mai 2011

New obsession

      Ieri am mers la un curs si m-a rugat o colega sa merg cu ea prin magazine sa isi caute o rochita. Zis si facut, vremea era superba, numai buna de plimbari. Am pornit noi in cercetare si am luat magazinele la rand. Prima oara am intrat intr-un magazin cu preturi acceptabile si lucruri dragute. Initial eu nu vroiam sa imi cumpar nimic, nici nu aveam bani la mine, insa cand m-am vazut inconjurata de atatea lucrusoare mi s-a deschis apetitul pentru cumparaturi. Vazusem o pereche de balerini de care m-am indragostit. I-am probat, m-am uitat la ei, i-am probat iar....iar apoi am incercat sa ma conving ca nu stau prea bine cu banii si ca nu am nevoie de balerini. Mai multa nevoie aveam de o pereche de sandale, de exemplu. Buuuun, dar cum pofta de cumparaturi nu trece cu una, cu doua, m-am dus la banca sa schimb niste bani si am pornit in cautare de sandale. Dupa ce am probat multe perechi in care ma simteam ca motanul incaltat, am gasit intr-un final o pereche care sa ma multumeasca intr-o oarecare masura. Mi-am dat seama ca nu se fabrica sandale perfecte.
     In continuare am pornit din nou in cautarea unei rochite pentru prietena mea. Am ajuns intr-un magazin, a probat ea vreo doua care nu ii veneau, am probat si eu vreo doua, dar bineinteles ca imi erau mari, iar la sfarsit prietena mea m-a rugat sa probez o rochita pentru ea sa vada cum se aseaza pe mine. Eu sunt mult mai micuta ca ea si vroia sa isi faca o idee. Nu ma incanta in mod special rochita respectiva, dar daca tot eram in cabina de proba, am probat-o pentru ea. Culmea e ca vazand-o pe mine a inceput sa imi placa si mie:)))). Cum ei sigur nu i-ar fi venit mi-am cumparat-o eu. Astfel ca intr-un final prietena mea nu si-a gasit nimic si eu am plecat cu sandale si rochita.
    Dupa asta am pornit spre facultate, aveam o sedinta la ora 2. In drum spre facultate am trecut din nou pe la magazinul cu balerinii..... Iar i-am probat, i-am admirat....am stat si m-am gandit si m-am autoconvins, pentru a doua oara, ca eu chiar nu am nevoie de balerini. Am strans din dinti si mi-am vazut de drum. Am ajuns la sedinta si am inceput sa povestesc fiecarei persoane cu care vorbeam cum am ramas eu cu gandul la balerinii aia. Sedinta a durat putin si cum la 4 aveau loc alegerile pentru Biroul local ELSA, cei din departamentul meu s-au decis sa stea la un suc la o terasa pe langa facultate. Am mers la suc cu gandul in continuare la papuci:)))). Asa ca n-am mai putut rezista, mi-am lasat lucrurile acolo si m-am intors la magazin sa imi cumpar balerinii. Era si ultima pereche, bine ca i-am mai gasit. Asa mi-am facut eu ziua fericita:)))).

 
 

 

4 comentarii:

  1. ce poveste!da , asa suntem toate.sa leporti cu placere,foarte draguti.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))Inteleg de ce nu ai putut rezista,chiar sunt superbi:X
    PS:Nu pui si poze cu rochia si sandalele?;;):o3
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc! Am facut un update si am pus poze cu toate trei:*:*:*

    RăspundețiȘtergere