joi, 17 noiembrie 2011

SIS:D

      Mi s-a facut brusc un dor nebun de blogareala. Saptamana trecuta nu prea am avut acces la internet, fiind plecata la Cluj. A fost o chestie spontana, la ora 12 m-a sunat un prieten sa ma roage sa merg deoarece cineva renuntase pe ultima suta de metri, si la ora 8 seara plecam din Iasi.
        De plecat am plecat in cadrul SIS (schimb intern de studenti) cu scopul de a face practica, de a socializa si de a vizita Cluj-ul, unde nu mai fusesem niciodata.
        Practica a durat cam putin, am fost doar de vreo doua ori, dar dl. avocat a fost super super tare. Chiar ma simteam integrata in mediul ala si am aflat destul de multe lucruri noi.  In schimb, partea cu socializarea a fost indeplinita cu brio. Mi-am facut o multime de prieteni noi cu care sper sa ma revad cat mai curand. Am ramas cu inima acolo:D.
       Desi sunt convinsa ca au ramas extrem de multe lucruri si locuri nevizitate, va pot spune ce m-a impresionat pe mine cel mai mult si ce cred ca trebuie sa vedeti daca ajungeti in Cluj.
       Teatrul National- Eu am fost la "Zbor deasupra unui cuib de cuci" si am iesit de acolo absolut incantata, atat de piesa, care in ciuda asteptarilor mele (credeam ca ma va plictisi), a fost superba, cat si de cladire in sine. Chiar merita sa mergeti.
       Catedrala catolica- Am urcat in turn si privelistea merita toti banii. Singura problema a fost ca....eram prea sus si mi-era frica:))). Am putin rau de inaltime, dar dupa ce m-am obisnuit, n-as mai fi coborat.
       Restaurant Casa Vikingilor- Papica buna, preturi acceptabile. Si e non-stop....la 4 dimineata eu imi luam cina/micul dejun aici:D.
       Club Janis si Janis Stuf- In Janis Stuf am fost o singura data la un ceai si pot spune ca e printre cele mai originale locuri pe care le-am vazut pana acum. As fi stat acolo o mie de ani sa studiez si cel mai mic detaliu. In celalalt Janis am fost de 3 ori (intr-o saptamana e ceva) si sincer n-am vrut sa mai vizitez alte cluburi. Ma simteam exact ca in Vama.... daca va place atmosfera aia, Janis e locul perfect.
       Salina Turda- E cam la 30 de minute de Cluj si e imensa (cel putin in comparatie cu salina pe care am mai vizitat-o eu: Cacica). Am inteles ca aici a fost filmat videoclipul I like the trompet- Connect-r si Raluka. Na, eu nu stiam, dar ma uit chiar acum la videoclip si da, asta e. M-am plimbat cu barcuta si m-am dat intr-un fel de gondola.... Am experimentat raul de inaltime....si de apa si aici, dar a fost foarte fain pana la urma.

        Dupa cum spuneam, sunt sigura ca mai sunt enorm de multe locuri de vizitat, dar eu am vrut sa impartasesc cu voi macar putin din ce am vazut in scurtul timp petrecut in Cluj.

       Va puuup:*

2 comentarii:

  1. frumos oras ! nu ai fost in gradina botanica ???

    http://krmenslife.blogspot.com/2011/05/pe-unde-mai-umblam-gradina-botanica.html
    e asa frumooosss...poate cu alta ocazie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost si eu cred ca de doua ori la Cluj,m-am dus special pt gradina botanica.Sper sa mai ajung pe acolo,e un oras superb :X:X

    RăspundețiȘtergere