sâmbătă, 6 august 2011

Happy happy boom boom:D

 
  Nu, nu sunt plina de buna-dispozitie, nu imi vine sa dansez de fericire, ba chiar as putea spune ca sunt intr-o stare groaznica de lancezeala. Mi-e lene si sa gandesc la ora asta si nu stiu de ce. Saptamana asta am fost pe drumuri in fiecare zi, l-am reprezentat pe fratele meu la depunerea actelor pentru pasaport. Initial am crezut ca e floare la ureche, dar s-a dovedit a fi iadul pe pamant. E dezastru in perioada asta....Nu mai vreau sa aud de documente si hartogaraie!

    Daaaaaaaaaaar.........am totusi un motiv sa fiu happy. Intr-una din zilele pierdute pe drumuri, dupa ce am ajuns acasa moarta de oboseala si lipsita de orice urma de vlaga, am primit o veste buna. Foarte buna chiar. Am castigat la campania Garnier "Ai grija de tenul tau" seturi de produse pentru trei luni . Un set este compus din roll-on Pure active si gel de curatare 3 in 1 Pure. Am mai avut gelul de curatare si mi-a placut si sunt curioasa cum este roll-on-ul. Primul set l-am primit exact a doua zi dupa ce am fost anuntata, prin curier. Urmeaza sa mai primesc doua in urmatoarele doua luni. Nu stu voi cum sunteti, dar eu am o senzatie de bine cand castig ceva, fie acel lucru cat de mic.

     Am gasit in sfarsit crema de ochi de la Cosmetic Plant. Abia astept sa termin ce am si sa o folosesc. Chiar mi-o doream foarte mult si culmea e ca la Iasi nu o gasisem. Acum it's miiiine! Mi-am mai luat si samponul fortifiant tot de la Cosmetic Plant. L-am folosit o data si mi-a placut, dar astept sa vad mai pe indelete cu ce se mananca si o sa ii fac review, la fel cum o sa fac si cu celelalte produse.

    Peste 2 saptamani si o zi plec la mare.... I can't wait! Poate, poate ies si eu din starea asta.

   Va puup:*

7 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu drag, sweetie! Si mie imi place gelul 3 in 1 de la Garnier. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumeeesc! Cred ca o sa imi ajunga pentru mult, mult timp! In orice caz, unul ma tine mult mai mult de o luna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult crema de la Cosmetic Plant, insa nu are vreun efect spectaculos...e doar hidratanta...cel putin la mine nu a stralucit :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru moment cred ca asta si caut. O crema care sa hidrateze bine. As fi incantata si de una care sa faca toate riduletele sa dispara, dar nu cred ca exista asa ceva:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le folosesti iubita & fericita!
    Crema contur ochi de la Cosmetic Plant este preferata mea din tot ce-am incercat !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumeeesc! Pai datorita laudelor primite pe bloguri mi s-a pus mie pata pe ea:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Neat post... wanna follow each other =)

    RăspundețiȘtergere