luni, 1 august 2011

Night Ramble

     Sunt epuizated:). De o luna tot umblu pe drumuri pentru buletinul fratelui meu, in ultimele zile m-am trezit foarte deveme si maine iar trebuie sa ma trezesc la 6. Cum nu am fost acasa cateva zile si aseara eram terminata fizic am absentat putin. Trebuie sa invat si eu care e smecheria cu programarea postarilor, poate pana merg la mare ma pun la punct.
     M-am saturat de vacanta, vreau la facultate, la Iasi, unde am mereu ceva de facut si n-am nici timp sa ma plictisesc. Urasc monotonia asta.
     In legatura cu postarea anterioara, despre mijloacele de transport in comun, vreau sa spun ca totusi, posibilitatea exista.  Am calatorit ieri cu personalul de la Pascani la Roman si pentru 2 lei cat e biletul a fost perfect. Aerul conditionat functiona, am avut priza care si ea functiona si mai era si pornit radio. Am inteles ca nu toate vagoanele sunt la fel, dar asta chiar era ok. Prima oara intrasem la clasa 1 si ma bucuram ca exista priza, iar cand am realizat ca de fapt nu acolo trebuia sa stau am ramas dezamagita, gandindu-ma ce ma asteapta la clasa 2. Dar s-a dovedit a fi ok si acolo. Deci de putut, se poate. Sincer, prefer sa merg 10 ore cu un personal de asta, decat 6 cu un accelerat infect.
     Cam atat pe azi, sper sa va obisnuiti cu perioadele mele de lene si sa ma intelegeti:).

 

                                                            Va puup:* 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu