marți, 15 martie 2011

Review: Beauty face hand&body lotion .... and some other things

   In fiecare zi planuiesc sa postez ceva si nu ma tin de cuvant. Nu prea stau pe acasa si seara cand ajung sunt rupta de oboseala chiar daca nu fac nimic extenuant pe parcursul zilei. De obicei fac un dus, imi pun un episod din Dr. House si apoi iau somnel. Cred ca racesc din nou, ceea ce nu imi convine deloc. Acum, cand e asa frumos afara (si pe mine vremea asta ma face fericita), eu trebuie sa fiu bolnava. Parca m-a batut cineva, asa ma simt.
   Ce-am mai facut in ultimul timp....hmmm. Am dat doua interviuri. Unul pentru un loc de practica, pe care l-am luat (la politia de proximitate, sper sa fie ok), si unul pentru ELSA (European Law Student's Association). La cel din urma voi afla raspunsul in weekend sau luni. Sper sa intru. Daca nu, data viitoare:D.
    Ah, nu stiu ce se intampla cu hainele de prin mall, ca se descos toate. Mi-am luat prin ianuarie un bolero din Zara si intr-o seara cand am iesit m-am trezit cu maneca toata descusuta. Acum mi-am luat o geaca din Be You si la a doua purtare s-a descusut....tot la maneca. Si jur ca nu trag de ele, sunt blanda. Oi fi eu blestemata....


    Trecem la review. Nu stiu cat de util va fi pentru ca eu am cautat pe net de nebuna si nu am gasit absolut nimic despre lotiunea asta. Dar totusi, voi vorbi pe scurt despre ea, pentru ca mie mi-a placut destul de mult.

   Eu am primit-o de la un prieten, deci nu am nici cea mai mica banuiala cat costa si de unde a aparut. Pe spate scrie Beauty Cosmetics, iar pe fata scrie Beauty Face Hand&Body lotion. Sticla e putin butucanoasa, alba, simpla, nu cred ca mi-ar fi luat ochii intr-un magazin de cosmetice.

    Lotiunea are o consistenta foarte usoara si intra destul de rapid in piele. Nu hidrateaza foarte, foarte bine, dar daca o folosesti in fiecare zi e ok. Eu o folosesc in fiecare seara dupa dus. E aproape pe terminate, dar a tinut destul de mult.

     Se poate doza destul de usor, avand un orificiu foarte mic ce nu permite sa curga mai mult decat ai nevoie. Are un miros placut, a curat, care mie imi place:).

    Eu o recomand, daca reusiti sa dati de ea pe undeva. Nu e za best, dar e ok! V-am pupacit!:*
   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu