sâmbătă, 3 septembrie 2011

Ooops....I did it!

   
    Cand am fost la Iasi sa las unele lucruri si sa iau altele am lasat fondul de ten de la Astor deoparte cu intentia de a-l lua la mine pe cel de la Yves Rocher (Zero defecte), care e o idee cam inchis pentru mine. Cum sunt putin bronzata ar fi fost perfect. Cand m-am intors acasa.....guess what??? M-am intors fara fond de ten. Am luat la mine strictul necesar pentru un machiaj decent (in perioada urmatoare nu cred ca ma voi machia prea mult), dar nu am fond de ten. Nici macar o mostra....nada nada nada. Numai gandul la chestia asta ma face sa ma simt....naked. Si nu, nu o sa imi cumpar un altul pentru 3 saptamani in care nu ma voi machia in fiecare zi.

      Sper sa ma descurc numai cu pudra, anticearcan, baton corector si alte alea. Trebuie sa ma pregatesc sa ies si parca nu stiu de unde sa incep:)). E dezolant. Cu atat mai mult cu cat in general pot renunta cu usurinta la acest produs, dar gandul ca nu il am la indemana ma deprima. Deci totul e pe fond psihic. Sper sa supravietuiesc:)).

     Voi sunteti dependente de vreun produs cosmetic? Cum reactionati atunci cand plecati undeva si realizati ca ati uitat un produs mai mult sau mai putin vital in ritualul vostru de make-up?

Va puup:*
     
     

3 comentarii:

  1. La fel sunt si eu cu fondul de ten! Pot sa renunt la gloss, eyeliner orice numai la fdt nu pot! Chiar ca e pe fond psihic.... Nu mi s-a intamplat niciodata sa il uit acasa..Doamne fereste...Pe el il pun primul in geanta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. woai si mie mi-ar fi greu fara fdt...bine ca ai pudra:P.poti lua de la o prietena sau mama sua o vecina dak chiar trebuie sa pleci undeva si sa folosesti.Eu nu as putea trai fara make up in general,nu stiiu sa zic un produs anume:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Prietene chiar prin apropiere n-am, mama nu e in tara si bunica nu foloseste, vecine amatoare nu prea (stau la tara:)) ).... Pana la urma m-am descurcat aseara cu ce am la mine. A iesit ok, mai ales ca n-am cine stie ce bazdaganii pe fata in perioada asta. Singurul lucru oarecum neplacut a fost faptul ca pudra singura dadea un aspect de ten uscat. Nimic exagerat:)

    RăspundețiȘtergere