joi, 28 aprilie 2011

New look

    O fi bine, n-o fi bine.......eu m-am facut bruneta. Ca de obicei cand ma loveste o idee de asta mareata, trebuie sa o pun in aplicare in doi timpi si trei miscari. Altfel o pierd:)). Am fost trei zile la o colega si inainte sa plec de acasa, BUM, m-a lovit genialitatea. Eu vreau sa fiu bruneta. Zis si facut, am ajuns la ea, mi-am cumparat vopsea, si a doua zi aveam parul negru ca pana corbului. Poate nu chiar asa, but anyway....

     M-am vopsit cu Syoss, nu stiu daca e ceva de capul ei in ceea ce priveste rezistenta, de prins a prins destul de bine. Se vede doar putin diferenta intre culoarea de pe parul meu natural si cea de pe suvitele balaie pe care le aveam.

    Pam paaaaaaaaaaaaaaam......Acum arat cam asa:

                                               (ma rog, poate putin mai bine, acum sunt supermegagigaextraobosita:))) )

3 comentarii:

  1. Iti sta foarte bine, la culoarea neagra cel mai rau e cand vrei sa schimbi culoarea, eu m-am vopsit rocat peste negru si a iesit...tot negru :))

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc! Probabil o sa imi pastrez ceva timp culoarea neagra, iar apoi il las sa creasca pana ajung la culoarea mea naturala, vad eu cum fac:)

    RăspundețiȘtergere
  3. wow chiar imi place sa stii:d asa sunt si eu..cand vreau sa fac ceva tre' sa fac atunci ca altfel..vorba ta..imi pierd ideea:)) iti sta super:*

    RăspundețiȘtergere