joi, 30 decembrie 2010

New Year's Resolutions

   Am ajuns si in ultima zi a anului 2010! Ma rog, mai sunt vreo doua ore.... Nu stiu daca normal ar fi sa am emotii datorita faptului ca maine e revelionul, daca ar trebui sa fiu entuziasmata pentru ca incepe un nou an, un nou episod in vietile noastre, ale tuturor, insa anul acesta, eu sunt total imuna la tot ceea ce inseamna spirit de sarbatori, chef de petrecut s.a.m.d.  Nu imi explic in totalitate cauza, insa, printre altele, facultatea isi spune cuvantul. Nu vreau sa ma victimizez, nu sunt singura studenta de pe acest pamant, nu mi se pare extrem de greu, imi place enorm ceea ce fac, insa oricat de mult ti-ar placea un lucru, pentru a ajunge la rezultate optime trebuie sa muncesti destul de mult. Sper sa trec cu bine de sesiunea care se apropie cu pasi repezi si care nu ma lasa sa ma bucur in tihna de vacanta.
    Acum ca mi-am spus pasul, voi face o lista cu obiectivele pe care mi le propun in noul an, si pe care sper sa le si ating. Pam paaaaam:

1. Sa fiu mai organizata si, daca tot m-am plans, sa trec cu bine de primul an de facultate. Sper sa nu ma pierd pe drum.

2. Sa nu mai fiu irascibila fara motiv si sa imi vars nervii pe altii. Da, da, recunosc.....

3. Sa fiu mai optimista si sa nu ma mai consum din orice.

4. Sa mananc mai sanatos:)). Am cam slabit de cand a inceput facultatea, tinand cont ca nu mai are cine sa imi gateasca.

5. Sa nu mai fiu asa dezordonata. Stiu ca am spus ca vreau sa fiu mai organizata la primul punct, dar vorbesc din puncte de vedere diferite.

6. Sa nu imi mai mananc unghiile:)). Stiu ca nu e bine si nici frumos, dar in conditii de stres maxim nu prea raspund de faptele mele.

7. Sa ma dau cu crema de corp dupa fiecare dus. De obicei, lenea imi doboara orice intentie.

8. Sa nu mai stau cu manichiura nefacuta. Stiu ca nu acord destula atentie acestui aspect.

9. Sa ma uit la mai multe filme si seriale.

10. Sa renunt la putin din timpul pe care il petrec pe internet in favoarea lecturii. Nu va imaginati acum ca n-am pus mana pe o carte in viata mea. Am citit si citesc multicel, dar uneori nu DESTUL.

11. Sa fac miscare in fiecare zi, macar 15-20 de minute.

12. Sa dorm 8 ore in fiecare noapte.

13. Sa fiu FERICITA.

       Sper sa reusesc sa duc la indeplinire macar o parte din aceste dorinte, desi ar fi de preferat sa ma tin de toate. Acum, dupa ce mai citesc putin pe bloguri, pana mi se inchid ochii, pe pasi de vals ma voi retrage la culcare:)).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu