duminică, 17 iulie 2011

TAG: This or that

     Am fost oficial taguita (subliniez :OFICIAL:))) de catre Anca. Bine, recunosc, ea a taguit primele 5 cititoare si eu m-am aflat printre ele:D. Tot oficial e, nu?. Sa vedem, sa vedem, sa vedem......ce-o sa iaaaaasa:

Make-up

Blush or bronzer - Blush! Si daca ar trebui sa aleg doar 3 produse cu care sa ma machiez, blush-ul s-ar afla printre ele. Imi schimba instantaneu expresia fetei:). 
Lip-gloss or lipstick - Am o gramada de lip-gloss-uri, reminiscente ale perioadei in care eram obsedata si cumparam chestii in nestire. Insa de ceva timp sunt mult mai atrasa de lipstick, asa ca am inceput sa imi completez colectia:D.
Eyeliner or mascara - Mascara! Oricat de somnoroasa as fi dimineata, mascara ma face sa par mai treaza.
 Foundation or concealer - Foundation! E produsul de baza:). Folosind doar concealer m-as simti dezbracata:).
Neutral or color eye shadow - Imi plac mult machiajele colorate. Am salivat la paleta 120 pana a ajuns in manutele mele, insa tind sa folosesc mult mai des nuante neutre. Astfel, paleta 88 warm a ajuns mult mai folosita decat 120.
 Pressed or loose eye shadows - Pressed! Nu am folosit prea multe loose. Am avut doar cateva mostre de mineral eyeshadow.
Brushes or sponges - Brushes! Am trecut si prin perioada bureteilor, dar e dusa de mult.

Nails 

OPI or china glaze - Nu am folosit pana acum niciuna dintre ele. Insa cand gasesc pe net cate un articol despre ele, OPI parca ma atrage ca un magnet. Probabil pentru ca de ele am auzit cu mult inainte sa aud de China Glaze, nu stiu. Oricum, nu cred ca as da atat de mult pe un lac de unghii, tinand cont ca aproape tot ce am incercat a avut aceeasi rezistenta pe unghiile mele....cu unele exceptii.Proaste.
Long or short - Intre. Imi plac si scurte, si lungi, insa o lungime medie e ideala. Damn, cum a sunat asta:)))). Vorbesc despre unghii, da?
Acrylic or natural - Nu am avut niciodata unghii false, si nici nu cred ca voi da vreodata banii pe asa ceva. Din punctul meu de vedere e un moft. Da, arata bine, sunt dragute, dar cu putin efort putem face si unghiile noastre naturale sa arate la fel de bine.
Brights or darks - Cred ca prefer brights.
Flower or no flower - Cate una discreta pe ici, pe colo merge:).

Body 

Perfume or body splash -  Parfum! 
Lotion or body butter - Lotiune... Sunt o puturosenie, recunosc! Termin mai repede treaba cu ea! Un pic aici, un pic acolo si gataaaa:).
Body wash or soap - Body wash! Am un sapunel asa de sweet, care cica ar fi natural, dar inca nu m-am indurat sa il folosesc. Il tin acolo, ca pute frumos:).
Lush or other bath company - Other bath company! Ma tenteaza lush, am balit de cateva ori la produsele lor, dar cred ca exista mii de alternative.

Fashion 

Jeans or sweat pants - Jeans, of course:)
Long sleeve of short - Sunt singura care alege short?
Dresses or skirts - Dresses! Sunt atat de dragute si de practice:X.
Stripes or plaid - Stripes
Flip flops or sandals - Sandals
Scarves or hats - Scarves. Dar vreau o caciulita de aia blanoasaaaaa:). Vriaaaaaaaaau!
Studs or dangly earrings - Studs, studs, studs! Am eu un pitic pe creier care nu ma lasa sa ma simt bine cu cercei cling cling.
Necklaces or bracelets - Necklaces
Heels or flats - Din comoditate port mai mult flats, insa ma simt mai sigura pe mine cand scap la tocuri:D.
Cowboy boots or riding boots - Riding boots!
Jacket or hoodie - Jacket! M-am hotarat sa renunt la stilul sport de cand am inceput facultatea si in mare am reusit. Mi-am lasat toate hanoracele acasa. Le mai port cand vin acasa nepregatita si vremea nu tine cu mine:D.

Hair 

Curly or straight - Straight! Mai am eu cate o tentativa de freza curly, dar se lasa intr-o ora, doua.
Bun or ponytail -  Bun!
Bobby pins or butterfly clips - Bobby pins!
Hair spray or gel - Hair spray! N-am mai folosit gel de un car de ani!
Long or short - Acum il am mediu, dar il vreau lung. L-am avut mult mult timp si scurt. Am trecut prin toate etapele posibile.
Light or dark - Dark
Side sweep bangs or full bangs - Am avut acum un an si ceva full bangs si imi placea. Apoi l-am lasat sa creasca si am trecut la side sweep bangs. A crescut si ala, si acum mi-as face iar. Cred ca mai rezist vara asta si imi reinnoiesc frizura inainte sa inceapa facultatea.
Up or down - Ambele. Cand ies seara il prefer lasat liber. Ziua depinde de stare.

Other things 

Rain or shine - Shine! Urasc ploaia, jur!
Summer or winter - Primavara si toamna! Iarna e prea frig si trebuie sa iau noua cojoace pe mine ca sa fiu ok, iar vara mi-e rau de la caldura daca scot nasul din casa.
Fall or spring - Eeeeh, daca e sa aleg si dintre astea, aleg primavara ca e mai cute:D.
Chocolate or vanilla - Chocolate!
East coast or west coast - East cred! Neeeeew Yooork!:X

      Huh, m-au luat caldurile de la atata scris! Imi era lene sa merg sa imi pornesc ventilatorul dar pana la urma m-am indurat. Maine plec pentru cateva zile la Rupea, ma asteapta un drum de noua ore. Oare exista prize in accelerat? Altfel tampesc, serios. Urasc drumurile luuuuungi. Nu stiu daca voi apuca sa postez de acolo, eventual cate un random specific mie, sa nu uitati ca exist. Au fost putine inscrieri la mini mini mini giveaway-utz pana acum. Il voi lasa cum am spus, pana miercuri seara, insa voi anunta castigatoarea cand voi veni acasa. Just be patient!:)
       Asadar si prin urmare, daca supravietuiesc drumului de maine si celui de intoarcere, mai discutam cand ajung acasa. Fara sechele, sper:)).

   Va puup:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu